kirsten Heetland

In een samenwerking vind ik het belangrijk om elkaar goed te leren kennen dus bij deze begin ik bij mezelf!

Wie ben ik?
De drijvende kracht achter Fixdit ben ik: Kirsten Heetland en moeder van 3 zonen. Geboren in Rhenen met z’n prachtige Grebbeberg maar op jonge leeftijd verhuist naar het mooie dorp Holten. Daar heb ik mijn jeugd doorgebracht en ben ik uiteindelijk blijven wonen. Hoewel ik houd van de levendigheid van een stad, vind ik het vooral heerlijk om de rust en natuur van de mooie Holterberg om mij heen te hebben. En de levendigheid van een stad kan je natuurlijk altijd opzoeken, wat dan ook regelmatig gebeurt. Mijn ontspanning haal ik verder uit gezelligheid, lekker eten, wandelen en strand & zee opzoeken.

Waarom ben ik Virtual Assistant geworden?
Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt als (intern) accountmanager en officemanager in de financiële en facilitaire dienstverlening, zowel bij grote als kleine organisaties, heb ik in 2020 het roer omgegooid en ben ik voor mezelf begonnen. Mijn drijfveer is om meer vrijheid te krijgen en mijn opgedane kennis in te zetten voor meerdere opdrachtgevers. Door samen een team te vormen brengen we een organisatie naar een hoger level. Door krachten en expertises te bundelen ontstaat er rust en overzicht en kan er groei ontstaan.

Jij kunt je weer richten op de taken waar je ondernemer voor bent geworden en ik voer de randzaken uit die voor een goede bedrijfsorganisatie van essentieel belang zijn.

Waar staat Fixdit voor?
Met Fixdit zeg ik, laat het maar met een gerust hart aan mij over. Ik regel het voor je. Of zoals de naam zegt: “Ik fixdit voor jou!”

De inzet van Fixdit
Met Fixdit ben ik de Virtual Assistant, het organisatietalent en de drijvende kracht achter elke freelancer, ondernemer, organisatie of bedrijf. Ik bied ondersteuning op vele vlakken. Van secretarieel en  administratief werk  tot ondersteuning bij zichtbaarheid op social media. En van structuur en overzicht aanbrengen in je financiën tot het redigeren van schrijfwerk.

Jij als ondernemer kunt hierdoor de focus leggen op je business zodat er meer omzet gemaakt kan worden. 

Voor wie is Fixdit er?
Voor iedereen die verlangt naar vrijheid, flexibiliteit en volledige zeggenschap over de balans tussen werk en privéleven. Veel ondernemers willen zich het liefste alleen bezighouden met datgeen ze graag doen; hun eigen vak uitoefenen. De daaromheen draaiende processen worden vaak als lastig ervaren, terwijl dit de sleutel is voor het succes van het bedrijf of de organisatie.

Mijn missie is om ondernemers weer te laten genieten van hun eigen passie. Door een sparringpartner te zijn help ik jou als ondernemer weer verder in je vakgebied om zo meer rust en ruimte te creëren, voor nu en voor in een duurzamere toekomst!