Werkwijze

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
De eerste stap is vrijblijvend kennismaken met elkaar en dan bekijken of we samen een klik voelen voor een mogelijke samenwerking. Dat kan via de telefoon of via een online tool (videobellen). Je kunt me rechtstreeks bellen op 06 382 90 836 of door het contactformulier in te vullen. Dan neem ik contact met jou op om een geschikt moment in te plannen voor een kennismakingsgesprek.  

Intakegesprek
Zijn we na de eerste telefonische of online kennismaking beiden enthousiast en willen we een samenwerking verder onderzoeken? Fijn! Dan plannen we een ‘face-to-face’ afspraak. Want hoewel ik op afstand werk, vind ik het belangrijk om elkaar, en daarmee jouw bedrijf, beter te leren kennen.

Tijdens het gesprek bespreken we je behoeften en wensen. Verder vertel ik je over mijn werkwijze en wat ik voor je kan betekenen. Op basis van dit gesprek kunnen we beiden beoordelen of we de juiste match zijn.  

Voorstel
Na ons gesprek stuur ik je een kort verslag en een concreet voorstel met prijsopgave.  

Samenwerken
Als jij groen licht hebt gegeven, start onze samenwerking en ga ik vol enthousiasme voor je aan het werk. We gaan samen een team vormen, dat zal eerst wel even tijd kosten. We zullen dan in het begin ook best regelmatig overleggen en sparren. Uiteraard maken we hier afspraken over en zetten we zoveel mogelijk online tools in om de samenwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Periodiek plannen we ook een persoonlijke afspraak om de samenwerking te evalueren.